WELKOM BIJ DE GROOTSTE KINDERKLEDING CATALOGUS!

Hoe vouw je een T-shirt op?

Ben je de trotse ouder van één of meerdere jonge kinderen? Dan weet je ongetwijfeld al dat je veel tijd aan de opvoeding kwijt bent. Ondertussen wil je ook jouw kind(eren) nog vermaken, wil je het huishouden op orde hebben en heb je mogelijk ook nog met werk te maken. Moraal van het verhaal: een dag telt slechts 24 uur en dat is voor veel ouders toch echt te weinig.

Als je jouw dag op de ideale manier in wilt delen, moet je belangrijke keuzes voor jezelf gaan maken. Het is daarbij zaak om prioriteiten te stellen en om de voorkeur te geven aan de belangrijkste taken op dat moment. Heeft het vullen van de kledingkast van jouw zoon of dochter op dit moment de prioriteit? Dan ben je bij ons om meerdere redenen aan het juiste adres.

Bij Salekinderkleding.nl vind je een divers aanbod van leuke kindermode. Wij bieden allerlei soorten kledingstukken én bijpassende accessoires voor zowel jongens als meisjes aan. Daarbij richten wij ons op baby’s, maar ook voor oudere kinderen hebben wij prachtige kledingstukken in de aanbieding. Daar blijft het echter niet bij; wij geven je ook graag praktische informatie.

Met verschillende blogartikelen proberen wij je bijvoorbeeld te informeren over het aanschaffen van nieuwe kleding. We wijzen je daarbij op de leukste merken van dit moment én we geven tips voor kledingstukken die echt niet in de kast van jouw dochter of zoon mogen ontbreken. Daarnaast geven wij ook tips voor het besparen van veel tijd; zoals je in de inleiding al hebt kunnen lezen, hebben veel ouders immers te weinig aan de 24 uur per dag.

In dit artikel bespreken we graag hoe je een T-shirt op kunt vouwen. Dit artikel is niet alleen handig voor kersverse ouders, maar ook voor ouders van oudere kinderen. Het opvouwen van T-shirts is namelijk een terugkerende bezigheid, waar helaas de nodige tijd in gaat zitten. Als je eenmaal weet hoe je een T-shirt op moet vouwen, kan je echter flink wat tijd gaan besparen. Die tijd kan je vervolgens weer besteden aan de leuke dingen in het leven.

Waarom een T-shirt opvouwen?

In de kledingkast van jouw dochter of zoon heb je ongetwijfeld met beperkte ruimte te maken. Je moet daardoor alle kledingstukken op een handige en plaats besparende manier opbergen. Bij broeken is het logisch dat je deze op een hangertje in de kast hangt, maar dat is bij T-shirts absoluut niet het geval.

Nee, als je een T-shirt opvouwt, neemt het T-shirt vrij weinig ruimte in beslag. Bovendien kan je een flinke stapel van T-shirts maken, waardoor de T-shirts bijvoorbeeld slechts één plank in beslag nemen.

Ondertussen voorkom je hier ook nog mee dat je deze T-shirts continue moet blijven strijken. Als je een T-shirt eenmaal netjes opgevouwen hebt, kan je het T-shirt jarenlang in de kast laten liggen. Zodra je het T-shirt dan weer uitvouwt, kan je het eigenlijk direct aantrekken.

Met het oog op het hectische bestaan van veel ouders is dat absoluut wenselijk. Graag willen we in dit artikel dan ook antwoord geven op de vraag ‘Hoe vouw je een T-shirt op?’. Deze informatie is niet alleen voor de shirtjes van jouw kind(eren) handig, maar uiteraard ook voor jouw eigen shirtjes.

Hoe vouw je een T-shirt op; een stappenplan

Als je een T-shirt op wilt gaan vouwen, heb je keus uit meerdere manieren. Persoonlijk zijn wij het meeste fan van de traditionele manier. Die manier voer je op de volgende manier uit:

  • Leg het shirt op een plat oppervlakte neer en leg de voorkant van het shirt naar onderen toe.
  • Strijk nu nog even snel met jouw handen het shirt glad
  • Buig beide zijkanten van het shirt naar binnen, waarbij elke zijkant ongeveer 1/4e deel van het shirt moet bedekken.
  • Pak nu de onderkant van het shirt en vouw dat naar boven toe.

Zo, je bent nu eigenlijk al klaar met het opvouwen van een T-shirt. Dat is niet moeilijk, toch? Als je alle T-shirts in jouw huis op deze manier op gaat vouwen, krijg je hier vanzelf super veel handigheid in. Je gaat daardoor alle T-shirts onwijs snel opvouwen en je weet daarmee een hoop tijd te besparen!

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om een T-shirt op te vouwen. Het is dus ook goed mogelijk dat je na verloop van tijd jouw eigen techniek gaat ontwikkelen. Zolang jij je prettig bij die techniek voelt, is het absoluut aan te raden om op die manier jouw T-shirts op te blijven vouwen. Zolang je het maar op een nette manier doet, aangezien je dat een hoop tijd bespaard met het oog op de nabije toekomst.

Wil je nieuwe T-shirts kopen?

Zo, je weet nu exact hoe je een T-shirt op kunt vouwen. Je weet nu ook wat het belang is van het netjes opvouwen van een T-shirt; daarmee voorkom je onder meer dat je veel tijd aan het strijken moet gaan besteden.

Ben je op dit moment ook direct op zoek naar nieuwe T-shirts voor jouw zoon of dochter? Daarvoor ben je bij Salekinderkleding.nl uiteraard ook aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk een divers en gevarieerd aanbod van allerlei T-shirts.

Wij nodigen je graag uit om ons assortiment te bekijken. Met dank aan de filters aan de linkerkant kan je jouw voorkeuren doorgeven, waardoor je nóg sneller de gewenste T-shirts weet te vinden. Vervolgens schaf je deze T-shirts veilig, snel én voordelig aan. Wij doen er namelijk alles aan om de prijzen van de T-shirts in onze webshop zo laag mogelijk te houden. Daarmee geven wij alle ouders de kans om leuke T-shirts voor hun zoons/dochters aan te schaffen. Check dus direct ons assortiment, koop het gewenste T-shirt en vouw in de toekomst het T-shirt continue netjes op. Daar heb je alleen maar profijt van!