WELKOM BIJ DE GROOTSTE KINDERKLEDING CATALOGUS!

Wat maakt Name It kinderkleding zo leuk?

Als je op zoek naar leuke kleding voor jouw kind bent, heb je de keus uit allerlei verschillende merken. Je kunt kiezen voor merken die wellicht ook door jezelf gedragen worden, maar je kunt ook kiezen voor speciale kindermerken. Mocht jouw voorkeur daar naar uit gaan, kan je zeker eens naar de kinderkleding van het merk Name It kijken.

Het merk Name It richt zich namelijk compleet op kinderen en tieners. De leeftijd waarop dit merk richt, is naar eigen zeggen van 0 tot 16 jaar. Kortom; heb jij één of meerdere kinderen die tussen de 0 en 16 jaar oud zijn? Dan kan je bij Name It heerlijk shoppen. Of beter gezegd; dan kan je via onze webshop heerlijk de Name It kinderkleding aanschaffen. Wij bieden namelijk een uitgebreid assortiment aan én hanteren daar zeer scherpe prijzen voor.

Met de aanschaf van Name It kinderkleding kan je eigenlijk niet de mist in gaan. Waarom dat zo is? Dat bespreken we graag in dit artikel. In dit artikel zoomen we nader in op het merk Name It, we bespreken waarom de kinderkleding van dit merk zo leuk is en we bespreken welke kledingstukken van dit merk via onze webshop aangeboden worden.

Het merk Name It

Ruim 30 jaar geleden werd het kledingmerk Name It opgericht. Destijds hadden de oprichters de wens om eigentijdse en betaalbare kleding voor kinderen te ontwerpen. Dat doel werd eigenlijk al snel behaald; de kleding van dit merk werd bovendien al behoorlijk snel vrij populair. Nadat het bedrijf goede resultaten wist te scoren in de wereld van kinderkleding, werd de focus langzaamaan ook op ‘tweens’ en ‘teens’ gelegd. Mede hierdoor biedt het merk momenteel voor kinderen van 0 tot 16 jaar leuke kleding aan.

Het merk maakt zelf in hun eigen assortiment onderscheid tussen de volgende categorieën:

  • Baby; het bedrijf biedt comfortabele babykleding aan waarbij de focus ligt op veiligheid en een hoge kwaliteit. Geschikt voor baby’s van 0 tot 9 maanden. Maat 40 tot 74.
  • Mini; het bedrijf biedt voor jonge kinderen stoere, coole en gave kleding aan. De focus ligt hierbij op een heerlijke pasvorm en duurzame stoffen. Geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Maat 80 tot 110.
  • Kids; het bedrijf richt zich ook op oudere kids, waarbij de kleding trendy en comfortabel is. Door deze kleding zijn kinderen in staat om hun eigen stijl te ontwikkelen. Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Maat 116 tot 152.
  • LMTD; het bedrijf richt zich sinds enige tijd ook op het aanbieden van kleding voor ‘de volgende generatie’. Met dit aanbod richt Name IT zich op de ‘fashiongeneraties’ van de toekomst. Geschikt voor kinderen van 10 tot 16 jaar. Maat 140-174.

Het mag duidelijk zijn; het aanbod van Name It is bijzonder uitgebreid te noemen. Daarmee hebben we direct de eerste reden te pakken waarom de Name It kinderkleding zo populair geworden is. Doordat het merk behoorlijk veel verschillende kledingstukken voor verschillende doelgroepen aanbiedt, is de kans heel groot dat je kunt slagen in het assortiment van Name IT.

Graag bespreken we in het restant van dit artikel nog enkele redenen waarom de Name IT kinderkleding zo leuk is. Dit kledingmerk weet zich namelijk niet alleen te onderscheiden door het gevarieerde aanbod, maar ook door de hieronder genoemde facetten.

Hoge kwaliteit & heerlijke pasvorm

Bij het ontwerpen en fabriceren van de kinderkleding maakt Name It alleen maar gebruik van hoogwaardige stoffen. Deze stoffen zijn niet alleen hoogwaardig te noemen, maar ook bijzonder duurzaam. Door deze stoffen hebben alle kledingstukken een hoge kwaliteit én geniet je dus van een lange levensduur. Je hoeft dus niet bang te zijn dat een broek of een shirtje van Name It al binnen de kortste keren kapot is. Nee, normaliter geniet je van de hoge kwaliteit én de lange levensduur van de kledingstukken van Name It.

Ook over de pasvorm van de kledingstukken van Name It zijn wij zeer te spreken. De kledingstukken zitten stuk voor stuk comfortabel, zijn dus van duurzame stoffen vervaardigd en voelen daardoor erg zacht voor jouw kind aan. Mede hierdoor is het voor jouw kind een feestje om dagelijks in Name It kinderkleding te lopen.

Unieke stijl

Verder weet Name It zich ook te onderscheiden door een unieke stijl aan te bieden. Het merk kijkt eigenlijk niet naar de kledingstukken die door andere kinderkledingmerken op de markt gebracht worden, maar ze focussen zich compleet op hun eigen stijl. Deze stijl is bijzonder lastig te typeren, aangezien voor de hierboven genoemde doelgroepen stuk voor stuk unieke kledingstukken op de markt gebracht worden.

Voor de baby’s is het bijvoorbeeld wenselijk dat de kledingstukken vooral zacht en veilig zijn. Voor de oudere kinderen is het de wens dat de kleding vooral trendy is. Nou, daar hoef je je bij Name It geen zorgen over te maken. Stuk voor stuk zijn alle kledingstukken namelijk bijzonder trendy te noemen, waarbij onder meer gebruikt wordt gemaakt van verschillende kleuren, leuke patroontjes en onderscheidende designs.

Prima geprijsd

Tot slot willen we nog benoemen dat de Name It kinderkleding relatief gunstig geprijsd is. Het merk is één van de voorlopers in de wereld van kinderkleding, maar dat is niet duidelijk terug te zien in de prijsstelling. Nee, over het algemeen zijn de kledingstukken van Name It betaalbaar te noemen. Volgens het merk zelf doen ze dit bewust, aangezien ze alle ouders de mogelijkheid willen bieden om leuke kleding aan te schaffen.

Dat is ook iets wat wij kunnen onderstrepen. Ook wij doen er alles aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden en daardoor alle ouders de kans te geven om nieuwe kinderkleding aan te schaffen. In onze webshop vind je bovendien een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod van Name It kinderkleding; kijk bijvoorbeeld eens naar de Name It broeken, de Name It shirts en de Name It rokken. Van de aanschaf van deze kinderkleding ga je zéker geen spijt krijgen!